joi, 17 septembrie 2009

Let’s share together

Traim momente de sharing intens. Legam prietenii [la distanta] pe facebook & twitter pentru a schimba impresii ori pentru a trimite in trafic linkuri detectate de radarul mintilor noastre frumoase. In atmosfera asta de shinny happy people va invit sa facem ceva in plus, respectiv: schimb de carti. Sa cream pe RFB o sectiune pentru cei care cauta sa citeasca literatura de moda.

Stiu ca in RFB sunt bloggeri care au citit rafturi intregi de carti de specialitate si sunt convinsa ca ei constientizeaza cel mai bine influenta benigna a documentarii in domeniul asta care poate lasa, aparent, impresia ca e la indemana oricui. Asa cum la intrarea in comunitatea RFB fiecare dintre noi a fost de acord sa cedeze drepturile de preluare pe RFB a unui articol de pe blogul nostru, la fel cred ca am putea ceda pentru o perioada de timp o carte de fashion din biblioteca personala.

Ar fi o situatie ideala ca la viitoarele intalniri RFB aceea dintre noi care sunt dispusi sa anime ideea, sa aduca o carte. Cred ca, in acest fel, am deveni in timp o comunitate mai educata. Dar pana sa ajungem sa ne intalnim am putea semnala cartile de fashion pe care le stim ca pot fi citite/descarcate de pe net. Linkurile vor fi adunate in sectiunea noua dedicata documentarii de pe rfb.ro. De asemenea, orice noua aparitie - relevanta in domeniu – va invit sa o notificati printr-un mail pentru a fi adaugata in sectiune.

Cu drag, Adriana de pe Cloud no. 7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu